Každoročne sa na Slovensku zvyšuje počet mužov, ktorí využívajú ponuky sexuálnych platených služieb. Tých dôvodov tohto stúpajúceho trendu je hneď viacero. Rastie životná úroveň, takže zvyšujúce príjmy dovoľujú slobodným mužom míňať peniaze aj na takéto služby. Dôvodom je samozrejme aj rastúca ponuka krásnych žien, ktoré na sex privátoch ponúkajú svoje služby. K tomu prispel veľkou mierou hlavne internet, ktorý dovoľuje mnohým ženám prezentovať sa na stránkach portálov, ktoré zastrešujú alebo katalogizujú sex priváty po celom Slovensku. Táto ponuka je navyše veľmi prehľadná a neustále sa rozširuje, takže páni túžiaci po takejto ženskej spoločnosti tu stále objavujú nové krásne dievčatá.

krásna žena

Stále však mnoho mužov nevie, ako sa na miestach akými sú sex priváty správať. Alebo ako kontaktovať dievča, ktoré sa danému mužovi páči, a s ktorou by rád strávil vzrušujúce chvíle plné vášne a sexu.

Takže ak plánujete kontaktovať dievčatá na sex privátoch, neskúšajte to SMS správami alebo mailom. Vždy kontaktujte vašu dámu telefonicky na čísle, ktoré je zobrazené na jej profile. A takýmto kontaktom dohodnete podrobnosti ako čas a miesto stretnutia, prípadne aj platové podmienky. Proste všetko na čo sa potrebujete opýtať, alebo čo vám nie je úplne jasné. Lepšie sa je opýtať aj na akúkoľvek „blbosť“ ako vynechať podstatný detail, ktorý vám neskôr pokazí zážitok z pikantného dobrodružstva.

krásna žena

A čo sa týka správania, tak vždy sa treba správať slušne a vôbec dievčatám neprekáža, ak bude vaše správanie doslova džentlmenské. Na druhej strane, rozhovor či už po telefóne alebo priamo na mieste vediete s prostitútkou, ktorá si je vedomá svojej práce. Takže ak sa plánujete niečo opýtať, vždy sa pýtajte priamo k veci. Nemusíte rozprávať v žiadnych hádankách, dievčatá sú na tomu zodpovedajúci slovník zvyknuté, preto nevymýšľajte zdvorilostné frázy. Aj keď ani takéto správanie nemusí byť vždy na škodu.