Aj vy ste ako malé dievča priam nenávideli nosenie čiapky? Bolo to nutné zlo, kedy nám naše mamy jednoducho narazili na hlavu čiapku a čakali, že ju budeme nosiť, nech sa deje, čo sa deje. My sme sa však veľmi často búrili. Čiapku sme dávali z hlavy dole okamžite, ako sme vyšli z domu a nedbali sme na to, že nám omŕzajú uši. Keď sa na to pozrieme spätne, absolútne nerozumieme, prečo nám vtedy nosenie čiapky prišlo ako niečo trápne a nevkusné. V dnešnej dobe je čiapka doplnok, bez ktorého si zimu naozaj nevieme predstaviť.

 muž a okno

Stále však niektoré ženy čiapky vyslovene odmietajú. Spravidla preto, lebo si nechcú pokaziť dokonalý účes alebo si myslia, že im žiadna nepristane. To je však skutočne veľká chyba. V dnešnej dobe máme toľko rôznych druhov pokrývok hlavy, že by si tam našiel to pravé naozaj každý. Každý typ hlavy môže mať niečo, čo bude skutočne perfektné. A účes, ktorý neznesie čiapku? Tak sa proti tomu skúste brániť.

 

Ak vás trápia elektrizujúce vlasy, skúste ich viac hydratovať. V zime býva suchá nielen naša pleť, ale aj naše vlasy a práve preto často elektrizujú, keď si dáme čiapku z hlavy dole. V každom prípade však môžete použiť aj rôzne masky, aby ste sa tomu vyhli. Čiapky sú predsa perfektným módnym doplnkom, ktorý na vás v zimnom období nesmie chýbať, nemyslíte?

 

Vašu čiapku môžete nosiť v kombinácii so šálom či s rukavicami, ale nemusí to byť pravidlo. Pokojne môžete mať aj všetko iné a zladiť čiapku ku kabelke alebo k topánkam. Alebo ju môžete nechať len tak svietiť. Je to len na vás, dôležité je, že budete spokojná a budete sa cítiť dobre. Prečo by ste sa mali nejako obmedzovať?

 venku na podzim

Určite veľmi dobre viete, že pokrývky hlavy sú rôzne. V dnešnej dobe sú veľmi populárne aj klobúky, no je pravdou, že tie vás veľmi pred vetrom neochránia. V každom prípade však zvoľte to, v čom sa vy cítite dobre. Myslite aj na vaše zdravie a uši, ktoré potrebujú ochrániť rovnako ako hlava.