Život s vozidlom prináša komfort, na ktorý si každý veľmi rýchlo zvykne. Nemusíte do práce autobusom či vlakom, môžete jazdiť na výlety bez ohľadu na čas a vzdialenosť, dopriať si vlastný odvoz na dovolenku, pohodlne nakupovať a vďaka tomu byť nezávislí.

sporťák

Ako náhle však z nejakého dôvodu zostanete bez svojho štvorkolesového miláčika, tak sa vám život obráti doslova naruby. Odrazu nastáva problém, ktorý vás oberá o pohodlie a nezávislosť, na ktoré ste boli zvyknutí.
Ale to všetko môže byť len nočná mora, ktorá hneď pominie, pretože pomoc v podobe vozidla pre vás poskytuje požičovňa aut Žilina.

Čo môžete s touto službou očakávať?
Okrem toho, že si môžete na ľubovoľne dlhú dobu požičať vozidlo rôznych značiek, tak si môžete objednať vozidlo aj s vodičom. To oceníte predovšetkým pre firemné účely alebo pri odvoze na svadby, večierky a podobne. Alebo aj v prípade, že nie ste vlastníkmi vodičského oprávnenia.

Osobné vozidlá sú k dispozícii s miestami v počte 3 až 9, takže jednoducho prispôsobíte vaše požiadavky možnostiam a potrebám. Môžete sa tak nechať dopraviť na letisko, mať odvoz pre obchodných partnerov, hostí, zariadiť si skupinovú prepravu kam budete potrebovať.
Okrem toho sa nemusíte starať o prezutie zimných či letných pneumatík, o platbu zákonného poistenia ani o poistenie havarijné a v prípade poistnej udalosti nebudete musieť nič riešiť sami.

palubka

Samozrejmosťou je pravidelný servis vozidiel a v prípade poruchy požičaného vozidla dostanete iné.
Vozidlá si môžete požičiavať opakovane a užívať si tak pohodlie a komfort a tiež zakaždým iný model či obľúbenú značku vozidiel.
Ak máte vlastné auto v servise, tak s touto službou získate istotu, že sa nebudete musieť na opravu ponáhľať, pretože budete mat k dispozícii plnohodnotnú náhradu.
Nebudete musieť rýchlo riešiť ani nákup nového vozidla a všetko si dobre a s dostatkom času premyslieť.