Kúsok nábytku, ktorý je neodmysliteľný v každom skutočnom domove. Náš záchranný bod, ak si chceme oddýchnuť a vypnúť pri sledovaní televízie. Prechodná posteľ nie len pre hostí, ale aj pre domácich, ktorí si chcú urobiť pohodlie mimo ich spálne. Aj napriek všetkým možným funkciám, stále sa objavujú nové, ktoré vás presvedčia o tom, aby ste si nechali starý gauč po babičke.

pohovka

V každej izbe
Gauč, ktorý sa hodí do každej miestnosti je spravidla rozložiteľný a predsa šikovne malý, aby s ním neboli problémy. Ideálny je na nohách, aby sa pod ním dalo poupratovať, odložiť veci a ľahšie premiestniť. Ak takýto kúsok nájdete, pokojne ho umiestnite napríklad do chodby. Okrem miesta na sedenie, dodá šmrnc vášmu domovu a štýl, ktorý hovorí o originálnosti a nekonvenčnosti. V spálni môže poslúžiť na sedenie pri práci. Odpadne tak nepríjemná činnosť v posteli a vy si lepšie pospíte. Okrem toho budete mať okrem postele ďalší kútik, do ktorého môžete utiecť po náročnom dni. V kuchyni poskytne pohodlie nie len návšteve, ale aj pri rodinných posedeniach a stretnutiach. Alebo ak neradi varíte sami. Určite si budete popri dlhom varení krátiť čas čítaním, či surfovaním na internete. Vďaka sedačke si urobíte pohodlie.

Ktorý je najlepší?
Samozrejme záleží na tom, na čo ho potrebujete. Vyhýbajte sa koženým kúskom, ktoré sa často nedajú používať v teple. Dajte prednosť jednoduchému čalúneniu, ktoré ochránite ľahkou dekou. Či už rozkladací, alebo jednoduchý, majte na pamäti, aby sa na ňom dalo oddýchnuť. Neraz si budete chcieť naňho ľahnúť, keď ste už investovali do svojho pohodlia. Zabudnite aj na rôzne módne vychytávky, ktoré časom prejdú. Stavte na klasiku, ktorá vám zostane v zariadení, ktoré sa časom môže meniť.

sedačka

Aj z bazáru?
Ak si chcete dopriať pohodlie no nemáte na to, pokojne sa poobzerajte na internetových bazároch. Ľudia často predávajú veci vo výbornom stave, preto by nemalo byť problém nájsť skoro novú pohovku. Samozrejme, že musíte predajcovi veriť a najlepšie je, ak sa vám za zakúpený kúsok vie zaručiť. Takýto gauč stačí už len vyčalúniť a zázrak je na svete. Ak sa pýtate, prečo by ste mali kupovať už raz použitý kus nábytku, vedzte, že každý má svoj príbeh a modely, ktoré vás oslovia nemusia byť nové a módne. Nehľaďte na módu, ak si chcete zariadiť útulný a krásny domov.